آراز خبر-معاون فنی و امور زیربنایی شهرداری ارومیه از پیشرفت پروژه کمربندی دوم این شهر خبر داد و گفت: قطعه اول این پروژه از پیشرفت فیزیکی بیش از ۷۵ درصد برخوردار است.
سعید خوشطینت با اشاره به روند اجرایی این پروژه عمرانی اظهارکرد: در قطعه اول کمربندی دوم ارومیه، قریب به ۳ کیلومتر از این مسیر تا بلوار استاد شهریار (جاده انهر) به زودی آسفالت خواهد شد.
وی با بیان اینکه عملیات خاکبرداری، خاکریزی و زیرسازی در بخشهای فاقد معارض در حال انجام است، افزود: هماکنون عملیات جدولگذاری و لولهگذاری آبهای سطحی در این مسیر با جدیت تمام در حال اجراست.
معاون فنی و امور زیربنایی شهرداری ارومیه خاطرنشان کرد: با ادامه روند فعلی، امیدواریم شاهد بهرهبرداری هر چه سریعتر از این پروژه مهم شهری باشیم که نقش بسزایی در کاهش ترافیک و روانسازی حملونقل شهری خواهد داشت.