ضرب العجل یک‌ماهه دستگاه قضایی برای پایداری تأمین آب خوی


ضرب العجل یک‌ماهه دستگاه قضایی برای پایداری تأمین آب خوی آراز خبر-رئیس کل دادگستری آذربایجان‌غربی از ورود دستگاه قضایی استان به موضوع تأمین پایدار آب شهرستان خوی خبر داد و گفت: با توجه به مطالبات مردمی، این موضوع در چارچوب صیانت از حقوق عامه با جدیت در دستور کار قرار گرفته است.

 

ناصر عتباتی اظهار کرد: در پی وصول مطالبات مردمی و گزارش‌های دریافتی درباره ضرورت تأمین آب در بخش‌های شرب، کشاورزی و صنعت شهرستان خوی، موضوع از منظر تکالیف حقوق عامه قوه قضائیه مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: در این راستا، دستورهای لازم به رئیس دادگستری شهرستان خوی صادر شده و نظارت و پیگیری مستمر این مطالبه مردمی در دستور کار قرار گرفته است.

رئیس کل دادگستری آذربایجان‌غربی ادامه داد: رئیس دادگستری خوی و اداره‌کل بازرسی استان، موضوع تأمین پایدار آب این شهرستان و نحوه نظارت فرماندار بر اجرای طرح‌های مرتبط را با تعیین مهلت یک‌ماهه پیگیری می‌کنند.

عتباتی تصریح کرد: بر اساس این پیگیری‌ها، فرماندار شهرستان خوی موظف است گزارشی از اقدامات انجام‌شده در زمینه تکمیل و بهره‌برداری از مخازن نیمه‌تمام، تأمین آب شرب از سدهای آغ‌چای و الند، حفر چاه در بستر رودخانه قطور، مدیریت آب‌های سطحی و پیش‌بینی طرح‌های مورد نیاز بخش کشاورزی ارائه کند.

وی تأکید کرد: دستگاه قضایی در چارچوب وظایف قانونی خود، موضوعات مرتبط با حقوق عامه از جمله تأمین آب پایدار شهروندان را تا حصول نتیجه پیگیری خواهد کرد.


تاریخ: 1405/04/27 02:35 ب.ظ | دفعات بازدید: 1945