آراز خبر-- فرمانده انتظامی بوکان از دستگیری فردی که با پوشش زنانه از آرایشگاه بانوان سرقت کرده و متواری شده بود، خبر داد.سرهنگ موسی بهاری در این زمینه گفت: در پی وصول خبری به مرکز پیام ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک مورد سرقت به عنف از آرایشگاه بانوان دریکی از محلات بوکان، پرونده جهت شناسایی و دستگیری عامل یا عاملین ارتکاب جرم در اختیار پلیس آگاهی شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: با بررسی موضوع مشخص شد متهم با پوشش زنانه و به صورت مسلح ابتدا وارد آرایشگاه زنانه و بعد از سرقت متواری شده بود که کارگاهان پلیس آگاهی شهرستان با بکارگیری شیوه های نوین پلیسی و رصد اطلاعاتی، مخفیگاه متهم را در یکی از شهرهای همجوار شناسایی و با هماهنگی قضایی وی را دستگیر نمودند.
رئیس پلیس بوکان ادامه داد: متهم در بازجویی های انجام شده به ارتکاب دو مورد سرقت به عنف اعتراف و پس از تشکیل پرونده مقدماتی تحویل مراجع قضایی شد.


نباید از ظرفیت معادن و صنایع معدنی استان غفلت شود
ماجرای جذب آتشنشانان زن در ارومیه چه بود؟
سارق طلاجات زنان در بوکان دستگیر شد
استفاده از فناوریهای پیشرفته صنعت فضایی برای احیای دریاچه ارومیه
جزئیات ضرب و شتم دانش آموز در یکی از مدارس غیر دولتی ارومیه
برگزاری جشنواره «ایراندخت» با هدف ترویج پوشاک ایرانی- اسلامی
توزیع ۱۸ هزارمیلیارد ریال عوارض ارزش افزوده در آذربایجان غربی
فرونشست زمین در آذربایجان غربی؛ دشتهای سلماس و کهریز در معرض خطر
دلجویی از دانش آموز بوکانی توسط امام جمعه و فرماندار
آغاز پویش«به حرمت فاطمه (س) می بخشم» در آذربایجان غربی
