ARAZKHABAR.IR

تولید بیش از ۴۰۰ تن قارچ خوراکی در میاندوآب


تولید بیش از ۴۰۰ تن قارچ خوراکی در میاندوآب مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب گفت: به طور میانگین در سه مرحله کشت، ۴۱۰ تن قارچ خوراکی به صورت سالانه در این شهرستان تولید و به بازار عرضه می شود.

گروه خبر:به گزارش آراز خبر،علی دیانتی  با بیان اینکه ۲۰ واحد فعال پروش قارچ خوراکی به مساحت ۲ هزار و ۶۰۰ متر مربع در میاندوآب وجود دارد.گفت: تولید قارچ خوراکی در این شهرستان برای ۴۳ نفر به طور مستقیم و برای ۸۰ نفر به صورت غیرمستقیم زمینه اشتغال فراهم کرده است. 

مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب اضافه کرد: در راستای حمایت از تولیدکنندگان قارچ خوراکی، در سال جاری، ۸۰۰ میلیون ریال تسهیلات کم بهره بانکی در قالب مشاغل خانگی پرداخت و چهار واحد تولیدی نیز در مجموع جهت دریافت مبلغ چهار میلیارد ریال تسهیلات از محل اعتبارات بنیاد علوی معرفی شده است.

وی هدف از تولید قارچ را فراهم کردن فرصت‌های مناسب جهت سرمایه‌گذاری و اشتغال‌زایی، افزایش بهره‌وری و تولید محصولات کشاورزی برشمرد و نیاز به فضا و سرمایه کم، زود بازدهی محصول، راندمان بیولوژیکی بالا، امکان تهیه مواد اولیه در داخل کشور و صادرات محصول را از مزایای پرورش و تولید قارچ دانست.


برچسب ها:

تاریخ: 1401/01/23 12:40 ب.ظ | دفعات بازدید: 5935 | چاپ


مطالب مشابه dot
آخرین اخبار dot