ARAZKHABAR.IR

بازدید بیش از ۱۶ هزار نفر از جاذبه‌های تاریخی و طبیعی مهاباد


بازدید بیش از ۱۶ هزار نفر از جاذبه‌های تاریخی و طبیعی مهاباد آراز خبر-رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مهاباد گفت: در ایام نوروز بیش از ۱۶ هزار نفر از جاذبه‌های تاریخی و طبیعی شهرستان بازدید کرده‌اند.

 

واحد جولایی اظهار کرد: در پی بازدیدهای انجام شده از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی و دست‌ساز گردشگری مهاباد در ایام نوروز، سد این شهرستان با ۶ هزار نفر و بازارچه با ۳ هزار نفر به ترتیب بیشترین بازدید را داشتند.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مهاباد افزود: از دیگر جاذبه‌های گردشگری مهم مهاباد می‌توان به غار سهولان، تالاب کانی‌برازان، گوردخمه فخریگاه و مسجد جامع مهاباد اشاره کرد که هر ساله تعداد زیادی از مسافران را به خود جذب می‌کنند.

وی گفت: در این بازه زمانی در مجموع بیش از هزار و ۲۰۰ نفر در مراکز اقامتی مهاباد اقامت داشتند که در هتل‌ها، مهمانپذیرها و بوم‌گردی‌های شهرستان اسکان داده شدند.


برچسب ها:

تاریخ: 1405/01/08 09:16 ق.ظ | دفعات بازدید: 2474 | چاپ


مطالب مشابه dot
آخرین اخبار dot