ناصر عتباتی ۱۹ شهریور ماه در جلسه بررسی آخرین وضعیت قاچاق کالا و ارز در دادگستری و تعزیرات حکومتی استان که در سالن جلسات دادگستری استان برگزار شد، با اشاره به تعیین تکلیف ۱۶۰ میلیارد تومان از اموال در مزایده ۲۰ شهریور ماه، افزود: باید در سایر موارد هم اینگونه عمل شود تا اقدامات منجر به تعیین تکلیف های موثر و نتیجه بخش شود.
وی با بیان اینکه بررسیهای میدانی آخرین وضعیت استان در پارکینگها و انبارهای مدیریت جمع آوری و فروش اموال تملیکی و گمرکات استان حکایت از انباشت اموال توقیفی و رسوب کالاهای توقیفی که در فرایند قانونی نگهداری می شود، دارد، افزود: باید ضمن بروزرسانی انبارها و پارکینگ ها و نیز مراقبت و صیانت از این اموال توقیفی نسبت به تعیین تکلیف آنها در سریعترین زمان ممکن اقدام شود.
رئیس کل دادگستری استان با تاکید بر مقابله جدی با پدیده قاچاق به موقعیت خاص استان با وجود ۶ گمرک و پایانه مرزی گمرکی اشاره و افزود: این ظرفیت بزرگ استان در عین حال که یک فرصت مناسب است نیازمند رصد و مراقبت شبانه روزی هست و باید به نحو شایسته و درست اقدام شود تا از متروکه و رسوبی شدن کالاها و اموال جلوگیری به عمل آید.
عتباتی در ادامه با تشریح وضعیت موجود در برخی پارکینگ ها وضعیت را غیرقابل قبول اعلام و خطاب به دادستان ها و روسای حوزههای قضایی تاکید کرد: باید در سریعترین زمان ممکن نسبت به تعیین تکلیف خودروها و اموال مردم اقدام شود.
وی افزود: خودروها و اموال توقیفی در واقع بین المال هستند و هیچ گونه تضییع یا تفریط پذیرفته نیست و می باید به صورت جدی و مستمر با نظارت های دستگاه قضایی تعیین تکلیف ها انجام شود.
مجیدی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان نیز در این جلسه گفت: یکی از موضوعاتی که از دادستان کل کشور مورد پیگیری است موضوع تعیین تکلیف اموال و خودروهای موجود در انبارها و پارکینگ های مدیریت جمع آوری و فروش اموال تملیکی و گمرکات است.
وی افزود: یکی از مسائل مهم مرجع توقیف خودروهاست که باید دقیقاً در زمان تحویل به پارکینگ ها معین شود تا پیگیری های بعدی به موقع انجام شود.