ARAZKHABAR.IR

کثرت اقوام و ادیان در آذربایجان غربی یک ظرفیت ارزشمند است


کثرت اقوام و ادیان در آذربایجان غربی یک ظرفیت ارزشمند است آراز خبر- دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: از پیش از انقلاب تاکنون همواره شجاعت و حضور فعال اقوام و ادیان در آذربایجان غربی نمود داشت و امروز نیز کثرت اقوام و ادیان در این استان یک ظرفیت ارزشمند است که وحدت میان آن‌ها می‌تواند نقطه قوت استان باشد.

حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه پنجشنبه ۲۷ آذر در سفر به ارومیه و حضور در جلسه شورای فرهنگ عمومی آذربایجان غربی که در دفتر امام جمعه این شهر برگزار شد افزود: دشمنان بارها تلاش کرده‌اند وحدت ملت را تضعیف کنند که بحمدالله موفق نشدند. 

وی با اشاره بر ریشه‌های عمیق تمدنی آذربایجان غربی و جایگاه تاریخی مفاخری چون آیت‌الله خویی و شهید باکری اظهار کرد: متاسفانه تاکنون نتوانستیم جایگاه واقعی و حق این مفاخر را ادا کنیم. 

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های آذربایجان غربی گفت: آذربایجان غربی دارای توانمندی‌های مهم فرهنگی، آموزشی و اقتصادی است که باید از ظرفیت‌های کشاورزی، صنایع دستی و گردشگری برای توسعه و حل مشکلات بیکاری استفاده شود.

حجت الاسلام خسروپناه از تصویب نقشه مهندسی فرهنگی به عنوان یکی از اسناد راهبردی شورا خبر داد و افزود: نقشه فرهنگی استان، نقشه بیداری و پیاده‌سازی الگوی ایرانی و اسلامی است.

وی همچنین بر کارکرد مثبت شورای فرهنگ عمومی در دولت تأکید کرد و گفت: شورای فرهنگ عمومی با همکاری معاونین و وزرا، شرایط فرهنگی استان را محافظت می‌کند. نباید نسبت به مسائل فرهنگی و اجتماعی، رفتار احساسی داشته باشیم تا مشکلی بر مشکلات موجود افزوده نشود.


برچسب ها:

تاریخ: 1404/09/27 12:23 ب.ظ | دفعات بازدید: 1983 | چاپ


مطالب مشابه dot
آخرین اخبار dot