ARAZKHABAR.IR

مجاهدت‌هاي فراجا را سرمايه‌اي گرانبها براي اقتدار و امنيت ايران است


مجاهدت‌هاي فراجا را سرمايه‌اي گرانبها براي اقتدار و امنيت ايران است آراز خبر-حجت‌الاسلام والمسلمين سيد کمال موسوي ، رئيس عقيدتي سياسي انتظامي استان آذربايجان غربي در پيامي به مناسبت هفته انتظامي با گراميداشت ياد شهداي والامقام و تقدير از تلاش‌هاي کارکنان انتظامي، مجاهدت‌هاي فراجا را سرمايه‌اي گرانبها براي اقتدار و امنيت جمهوري اسلامي ايران دانست و بر تداوم خدمت‌رساني صادقانه در مسير آرمان‌هاي انقلاب اسلامي تأکيد کرد.


متن پيام به شرح زير مي باشد :
بسم الله الرحمن الرحيم
هفته فراجا فرصتي مغتنم است تا از ايثار، مجاهدت و تلاش‌هاي بي‌وقفه کارکنان مؤمن، متعهد و خدوم فرماندهي انتظامي جمهوري اسلامي ايران تجليل گردد. سبزپوشان سرافراز انتظامي، با روحيه‌اي جهادي و ايمان راسخ، در سنگر پاسداري از امنيت و آرامش جامعه ايستاده‌اند و با عمل به آموزه‌هاي ديني و تبعيت از فرامين رهبر معظم انقلاب اسلامي، عزت و اقتدار را براي ميهن اسلامي به ارمغان مي‌آورند.
کارنامه درخشان فراجا در عرصه‌هاي مختلف امنيتي، اجتماعي و فرهنگي، همراه با يادگارهاي ارزشمند شهداي والامقام اين نيرو، نشانگر تعهد و اخلاص شما مجاهدان في سبيل‌الله در مسير تحقق آرمان‌هاي انقلاب اسلامي است.
اينجانب ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهيدان والامقام و تبريک هفته فراجا، از تلاش‌ها و خدمات ارزشمند سبزپوشان خدوم انتظامي استان آذربايجان غربي و نيز از صبر و همراهي خانواده‌هاي معظم ايشان تقدير و تشکر نموده و موفقيت روزافزون همگان را در سايه توجهات حضرت ولي‌عصر (عجل‌الله‌تعالي‌فرجه‌الشريف) و تحت زعامت فرماندهي معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌اي (مدظله‌العالي) از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.
رئيس عقيدتي سياسي انتظامي استان آذربايجان غربي ـ سيد کمال موسوي


برچسب ها:

تاریخ: 1404/07/12 11:19 ق.ظ | دفعات بازدید: 2037 | چاپ


مطالب مشابه dot
آخرین اخبار dot