آراز خبر-فرمانده انتظامی شهرستان مهاباد از دستگیری ۳ نفر از عوامل مخل نظم و امنیت عمومی خبر داد.
سرهنگ کارآگاه امیررضا رسولیان، با اعلام این خبر اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره نزاع و درگیری دستهجمعی در سطح شهر از جمله درگیری در منطقه فرهنگیان که در ادامه منجر به تیراندازی در محوطه بیمارستان و ایجاد رعب و وحشت میان شهروندان و کادر درمان شده بود، رسیدگی ویژه به موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس قرار گرفت.
فرمانده انتظامی مهاباد افزود: مأموران انتظامی با انجام اقدامات اطلاعاتی، محل اختفای متهمان را شناسایی و طی عملیات غافلگیرانه و ضربتی، ۳ عامل اصلی این درگیریها را دستگیر کردند.
سرهنگ رسولیان با اشاره به اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضائی شده و با صدور قرار قانونی روانه زندان شدند، تأکید کرد: پلیس و دستگاه قضائی با افرادی که به هر نحوی بخواهند امنیت و آرامش مردم را خدشهدار کنند، برخورد قاطع، بدون اغماض و قانونی خواهند داشت.


مسئولان با نظارت بر بازار گرانی ها را کنترل کنند
صلح و سازش در ۵۰ درصد پروندههای شوراهای حل اختلاف آذربایجان غربی
توسعه پگاه سلماس با تسریع اجرای فازهای توسعه دنبال می شود
کشف بیش از ۳۱ هزار عدد انواع دارو و آمپول قاچاق توسط مرزبانان ماکو
تکمیل زیرساختها و تقویت زنجیره تولید زمینهساز رشد اقتصادی آذربایجانغربی است
تکمیل زنجیره تولید واحدهای صنعتی اولویت آذربایجان غربی است
مرز کوزهرش فرصتی برای جهش اقتصادی سلماس است
بهرهبرداری از ۲ واحد صنعتی در سلماس با بیش از ۶ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری
عاملان رعب و وحشت در بیمارستان مهاباد بازداشت شدند
رود روان؛ پویشی موفق برای تبدیل تهدید ال نینو به فرصتی در راستای احیای دریاچه ارومیه
