ARAZKHABAR.IR

طرح تعریض محور نلاس- سردشت ۶ سال بلاتکلیف مانده است


طرح تعریض محور نلاس- سردشت ۶ سال بلاتکلیف مانده است آراز خبر- دادستان عمومی و انقلاب سردشت گفت: بیش از ۶ سال از آغاز عملیات تعریض و آسفالت محور نلاس- سردشت به صورت نیمه تمام بلاتکلیف مانده است.

 یاسر گوزلی بعد از ظهر سه شنبه در بازدید از طرح نیمه تمام تعریض محور نلاس – سردشت، با اشاره به گذشت بیش از ۶ سال از آغاز عملیات تعریض و آسفالت این محور که به‌صورت نیمه‌کاره رها شده است، گفت: نبود علائم هشداردهنده، دید ناکافی در پیچ‌ها و بی‌توجهی به ایمنی مسیر، عامل وقوع تصادفات متعدد در این جاده شده است.

وی ادامه داد: بر اساس آمار، تنها در یکی از پیچ‌های حادثه‌خیز واقع در ۶ کیلومتری شهر سردشت، طی سه سال گذشته ۶ نفر جان خود را از دست داده و بیش از ۴۶ مورد تصادف رخ داده است.

دادستان سردشت با تأکید بر لزوم ورود فوری دستگاه‌های متولی، دستور داد ادارات مرتبط از جمله راه و شهرسازی، راهداری و پلیس راه نسبت به اصلاح، ایمن‌سازی و نصب علائم هشداردهنده در این مسیر اقدام فوری انجام دهند.

مسئولان قضائی سردشت بر لزوم اقدام فوری مسئولان اجرای برای اصلاح و ایمن سازی طرح نیمه تمام تعریض و آسفالت جاده نلاس – سردشت تاکید کردند.

طرح تعریض و آسفالت محور نلاس – سردشت حدود شش سال پیش آغاز و پس از دو سال به‌صورت نیمه‌کاره رها شده است؛ موضوعی که به گفته مسئولان قضائی شهرستان، به یکی از دغدغه‌های ایمنی و مشکلات اصلی مردم منطقه تبدیل شده است.


برچسب ها:

تاریخ: 1404/08/20 05:32 ب.ظ | دفعات بازدید: 1827 | چاپ


مطالب مشابه dot
آخرین اخبار dot