آراز خبر- در جریان سفر معاون وزیر ارتباطات به خوی و در میان استقبال پرشور اهالی روستای ولدیان، دستور راهاندازی اینترنت پرسرعت برای این روستا صادر شد.
محمد حاتمیزاده، معاون حقوقی، امور دولت، مجلس و استانهای وزارت ارتباطات، پنجشنبه ۲۹ آبان در این مراسم با تأکید بر عزم دولت برای توسعه خدمات در مناطق محروم گفت:دولت تمامی ظرفیت خود را برای خدماترسانی به روستاها و نقاط کمتر برخوردار بهکار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه تأمین زیرساختهای مخابراتی یکی از اولویتهای اصلی دولت است، افزود: دسترسی به اینترنت باکیفیت نقش مؤثری در ارتقای آموزش و بهبود شرایط زندگی و توسعه اقتصادی روستاها دارد.
عادل نجفزاده، نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم با بیان اینکه دسترسی مردم روستای ولدیان به اینترنت پرسرعت یک ضرورت است، گفت: حضور معاون وزیر در این روستا نشانه اهتمام دولت برای رفع محرومیت و توسعه متوازن روستاهاست.


پایبندی مردم ایران به ارزشهای دینی، بزرگترین سرمایه اجتماعی کشور است
بهرهبرداری از زیرگذر صفی الدین اورموی در زمان کوتاه به الگویی برای سایر طرحها تبدیل شود
۵ تن مواد مخدر در آذربایجان غربی کشف شد
آزادی و مرخصی ۴۱ بانوی زندانی در آذربایجان غربی
۴۰۰۰ انرژی نو در آذربایجان غربی اجرایی می شود
مردم آذربایجان غربی از منافع استخراج معادن بهرهمند شوند
ایران قوی مردمی است که ایران اسلامی را تشکیل داده اند
میانگین بارشهای آبان ماه در آذربایجان غربی به۵۴.۸میلیمتر رسید
مهگرفتگی شدید و بارش برف در محورهای کوهستانی و گردنههای آذربایجانغربی
فرمانده نیروی دریایی ارتش وارد ارومیه شد
