ARAZKHABAR.IR

حضور مردم، در تشییع رهبر شهید جلوه‌ای از وفاداری و سرمایه‌ای ارزشمند برای کشور بود


حضور مردم، در تشییع رهبر شهید جلوه‌ای از وفاداری و سرمایه‌ای ارزشمند برای کشور بود آراز خبر- امام جمعه بوکان گفت: حضور مردم، در تشییع رهبر شهید جلوه‌ای از وفاداری و سرمایه‌ای ارزشمند برای کشور بود.

 

ماموستا عباس احمدی با اشاره به حضور گسترده و پرشور مردم در مراسم تشییع رهبر شهید افزود: این حضور را می توان جلوه‌ای از وفاداری، بصیرت و قدرشناسی ملت مسلمان ایران توصیف کرد.

وی اظهار کرد: این حضور حماسی نشان داد که ملت ایران همواره پشتیبان نظام، خاک و سرزمین خود هستند و این دلدادگی و وفاداری، سرمایه‌ای بزرگ و ارزشمند برای کشور به شمار می‌رود.

ماموستا احمدی با بیان اینکه همبستگی ملی در بزنگاه‌های تاریخی، مهم‌ترین پشتوانه امنیت و اقتدار کشور است، تصریح‌کرد: هر زمان که مردم با وحدت و انسجام در صحنه حضور یافته‌اند، دشمنان در دستیابی به اهداف خود ناکام مانده‌اند و این سرمایه اجتماعی باید بیش از هر زمان دیگری مورد توجه قرار گیرد.

وی با تأکید بر ضرورت تقویت ارتباط میان مسئولان و مردم، گفت: اعتماد عمومی، بزرگ‌ترین سرمایه نظام است و حفظ و تقویت این اعتماد نیازمند خدمت صادقانه، پاسخگویی، عدالت‌محوری و تلاش مستمر برای رفع مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم است.

امام جمعه بوکان خطاب به دولتمردان و مدیران کشور تصریح کرد: وظیفه مسئولان آن است که بیش از گذشته قدر این ملت فهیم و وفادار را بدانند و همه توان و ظرفیت خود را برای خدمت هرچه بیشتر به مردم، رفع دغدغه‌های آنان و فراهم کردن زمینه پیشرفت و توسعه کشور به کار گیرند.

وی خاطرنشان کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری، حفظ وحدت، همدلی و انسجام میان اقوام، مذاهب و آحاد جامعه، ضرورتی انکارناپذیر است و همه باید با پرهیز از اختلاف‌افکنی و تقویت روحیه همبستگی، در مسیر عزت، امنیت و پیشرفت ایران اسلامی گام بردارند.


برچسب ها:

تاریخ: 1405/04/17 10:36 ق.ظ | دفعات بازدید: 1923 | چاپ


مطالب مشابه dot
آخرین اخبار dot