پدافند غيرعامل از مولفه هاي اصلي در تضمين امنيت غذايي است


پدافند غيرعامل از مولفه هاي اصلي در تضمين امنيت غذايي است معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی  سازمان جهادکشاورزي  آذربايجان غربی گفت: پدافند غيرعامل از مولفه هاي اصلي و مهم در تضمين امنيت غذايي مردم بوده و ترویج گفتمان پدافند غیرعامل  نیز زمینه‌ساز افزایش همکاری مردم است .

به گزارش آرازخبر، غلامعلی مرادی با بيان اينکه هفته پدافند غيرعامل بهترين فرصت براي آگاه سازي مردم و جامعه  از اين موضوع مهم و موثر است، اظهار داشت: اهميت موضوع پدافند غيرعامل در بخش کشاورزي براي تداوم امنيت غذايي  همواره مورد توجه بوده و بايد در آگاهی بخشی عمومي اين موضوع تلاش کنيم.

وی با بیان اینکه پدافند غیر عامل، مقاومت و بازدارندگی با رونق تولید، شعار محوری بزرگداشت هفته پدافند غیر عامل در سال جاری انتخاب شده است ، افزود : استفاده از ظرفیت رسانه های دیداری و نوشتاری، فضای مجازی و تبلیغات شهری و برگزاری رزمایش تخصصی و عمومی در سازمان و برگزاری نمایشگاه ، کارگاه‌های آموزشی از جمله برنامه های بزرگداشت هفته پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی است که در سطح ستاد و مدیریت های جهاد کشاورزی شهرستانها در جهت ترویج و توسعه مفاهیم پدافند غیرعامل در این هفته باید پر رنگ تر از سالهای گذشته اجرایی شود.

مرادی از اعضای ستاد پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی استان خواست تا نسبت به ارائه برنامه های متناسب با حوزه کاری آن مجموعه، در اسرع وقت اقدام کنند تا جلوه های تلاش و همت آنان در موضوع پدافند غیرعامل به عنوان یکی از مهمترین تاکیدات مقام معظم رهبری انعکاس پیدا کند.

داود آقایی رییس گروه تهدیدات زیستی پدافند غیرعامل استانداری آذربایجان غربی نیز در این جلسه به تبیین ماهیت، جایگاه و رسالت پدافند غیرعامل پرداخت و گفت: پدافند غیرعامل دفاعی غیرنظامی است که می تواند از وارد شدن خسارت جانی و مالی به تجهیزات و تاسیسات حیاتی، مهم و حساس جلوگیری کند و یا میزان این خسارات را به حداقل ممکن رساند.

آقایی با بيان اينکه يکي از اهداف تهدیدات در شرايط بحران مختل کردن بخش توليد و محصولات غذايي با استفاده از تکنيک‌هاي مختلف است افزود: بخش کشاورزي به عنوان محور اصلي، تأمين غذايي مردم را به‌عهده دارد، بنابراين داشتن برنامه ريزي جامع و فراگير و شناخت ويژگي تهديدات در حوزه کشاورزي ضروري است.

در ادامه پرویز امجدی رییس گروه بحران و کاهش مخاطرات طبیعی بخش کشاورزی استان نیز با تأکيد بر ميزان آمادگي هر سازمان مقابل تهديدها و بحران‎ها براي کاهش آسيب‎پذيري و تولید پايدار در برابر مخاطرات گفت: در پدافند غيرعامل در مواجهه با حوادث و بحران چهار مرحله پيشگيري از وقوع بحران يا تهديد، آمادگي قبل از بحران، مقابله با تهديد و بازتواني پس از بحران مد نظر است.

سجاد حسامی رییس گروه نوسازی و تحول اداری سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی نیز از برگزاری  دو دوره اموزشی برای کارکنان و مدیران سازمان در زمینه پدافند غیرعامل به مدت 650 ساعت در سال گذشته خبر داد و گفت : در سال جاری نیز 4 دوره اموزشی تا پایان سال در جهت فرهنگ‌سازی و ترویج گفتمان پدافند غیرعامل در جامعه، ترویج و توسعه مفاهیم پدافند غیرعامل برنامه ریزی شده است .


تاریخ: 1398/08/06 09:58 ق.ظ | دفعات بازدید: 704