ARAZKHABAR.IR

نبود نقدینگی عامل کندی پیشرفت فیزیکی بازسازی مناطق زلزله زده خوی


نبود نقدینگی عامل کندی پیشرفت فیزیکی بازسازی مناطق زلزله زده خوی آراز خبر- مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان غربی گفت: اصلی ترین عامل کندی بازسازی مناطق زلزله‌زده خوی، عدم وجود نقدینگی در بین خسارت دیدگان است که بهبود این روند نیازمند همکاری بانک‌هاست.

آراز خبر- مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان غربی گفت: اصلی ترین عامل کندی بازسازی مناطق زلزله‌زده خوی، عدم وجود نقدینگی در بین خسارت دیدگان است که بهبود این روند نیازمند همکاری بانک‌هاست.

امیرعباس جعفری عصر یکشنبه در جلسه بازسازی مناطق زلزله زده خوی با ارائه گزارشی از وضعیت اقدامات صورت گرفته در خصوص زمین لرزه ۲۸ دی و هشتم بهمن سال گذشته در خوی گفت: تاکنون یک هزار و ۹۰۰ واحد آوار برداری صورت گرفته و فقط لکه گیری در حال انجام است.

وی با بیان اینکه از این تعداد، ۲۱۴ واحد به مرحله سقف رسیده است، ادامه داد: از یک هزار و ۱۰۰ واحد تخریبی زلزله ۱۳ مهر هم عملیات احداث ۹۵۱ واحد آغاز شده و ۲۵۰ واحد پایان یافته است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان غربی نیز در خصوص روند پیشرفت فیزیکی بازسازی مناطق زلزله زده شهرستان خوی در زلزله هشتم بهمن ماه گفت: در زلزله هشتم بهمن، ۲ هزار و ۱۲۰ واحد نیازمند احداث و ۱۱ هزار و ۱۰۰ واحد تعمیری در شهرستان خوی شناسایی شد که با حمایت و پیگیری استاندار آذربایجان غربی و تأمین منابع، ۵۰ درصد تخصیص اعتبارات و تسهیلات مصوب هیأت دولت در این خصوص محقق شده است.

جعفر برزگر افزود: از مجموع ۲ هزار و ۱۲۰ واحد، یک هزار و هفت واحد شروع عملیات داشته‌اند و این نشان می‌دهد که در مدت سه ماه بیش از ۵۰ درصد عملیات اجرایی ساخت منازل شروع و بیش از یک هزار و ۵۳۷ واحد نیز پی کنی شده‌اند.

وی تاکید کرد: همچنین در بیش از یک هزار واحد اجرای فونداسیون به اتمام رسیده البته صاحبان ۶ واحد اکنون در منازل جدید خود ساکن هستند.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان غربی عنوان کرد: برای کمک به واحدهای احداثی، تأمین میلگرد، سیمان و ماسه بدون مشکل در منطقه توزیع شد و با توجه به تسهیلات اولیه‌ای که داده شد، روند خوبی را در اجرای کارهای ساختمانی شاهد هستیم.

وی تصریح کرد: برای ۲۴ هزار واحد در زلزله هشتم بهمن به نسبت میزان خسارت دستور کار تعمیر هم صادر شده است.

برزگر افزود: روند بازسازی در مناطق روستایی از وضعیت خوبی برخوردار است، در شهر خوی روند صدور پروانه ساختمانی کمی کُند است ولی با توجه به قول مساعد شهردار خوی و نظام مهندسی امیدواریم سرعت در این بخش هم افزایش یابد.

وی در خصوص پرداخت تسهیلات بازسازی تاکید کرد: در زلزله هشتم بهمن همه متقاضی‌ها به ویژه واحدهای احداثی را به بانک معرفی کرده‌ایم؛ منتظر شروع انعقاد قرارداد و واریزی تسهیلات هستیم و در این خصوص به همکاری بانک‌ها نیاز داریم.بانک‌های رفاه، ملت، تجارت و مسکن، بانک‌های عامل در این بخش هستند که بانک رفاه در این خصوص پیشرو بوده است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان غربی تصریح کرد: از مدیران عامل بانک‌ها تقاضا دارم که در پرداخت تسهیلات تسریع داشته باشند زیرا مردم منتظر پرداخت تسهیلات برای انجام کارها هستند.


برچسب ها:

تاریخ: 1402/02/24 09:29 ب.ظ | دفعات بازدید: 3284 | چاپ


مطالب مشابه dot
آخرین اخبار dot