ARAZKHABAR.IR

فعالیت باشگاه کار آفرینان نوجوان در راستای اهداف سند تحول بنیادین


فعالیت باشگاه کار آفرینان نوجوان در راستای اهداف سند تحول بنیادین مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی گفت: فعالیت باشگاه کار آفرینان نوجوان در راستای تحقق ساحت تعلیم و تربیت اقتصادی و حرفه ای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش می باشد.

به گزارش آرازخبر، ابراهیم محمدی در آیین افتتاحیه باشگاه کار آفرینان نوجوان اظهار داشت: پیش از انقلاب تنها چهل درصد مردم استان باسواد بودند که با تلاش مسئولان و مردم هم اکنون بیش از ۹۰درصد مردم استان باسواد هستند.

وی با بیان اینکه به برکت انقلاب اسلامی، امروز پوشش تحصیلی مدارس ۹۹درصد است، افزود: آموزش و پرورش متولی نظام تعلیم و تربیت رسمی و عمومی کشور است.

محمدی ادامه داد: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش چشم اندازها، ماموریتها و اهداف عملیاتی و اجرایی دارد که خروجی آن باید دانش آموزانی که به حیات طیبه رسیده اند، باشد و ایجاد باشگاه کار آفرینان نوجوان در این راستاست.

وی خاطر نشان کرد: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دارای شش ساحت است که یکی از آنها ساحت تعلیم و تربیت اقتصادی و حرفه ای است.

این مقام مسئول اضافه کرد: بر اساس این ساحت، دانش آموز ایران اسلامی باید با شناسایی شرایط اقتصاد و اشتغال کشور، توان برنامه ریزی برای آینده اقتصادی کشور را داشته باشد.

وی با بیان اینکه مهمترین الگوی اثر گذار در یک جامعه، وجود کار آفرینان موفق استغ بیان کرد: امروز در عصر فرا ارتباطی، کار آفرین کسی است که به دنبال ارزش آفرینی مادی و معنوی باشد.

محمدی، سرمایه انسانی را مهمترین فاکتور در توسعه کشورها دانست و گفت: ایده پردازان دارای ویژگی اعتماد به نفس، خودباوری، تفکر انتقادی، مشاوره کردن هستند.

وی با اذعان به اینکه ایده پردازی منجر به خلاقیت و خلاقیت منجر به کار آفرینی خواهد شد؛ افزود: آموزش و پرورش برای هر گونه سرمایه گذاری و همکاری در راستای تربیت نسلی کار آفرین و نوآور آمادگی دارد.

رضا نقی زاده، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان نیز گفت: باشگاه کار آفرینان نوجوان در ناحیه یک ارومیه آغاز به کار می کند و بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته، پس از یک و نیم سال در کلیه مناطق آموزشی استان اجرا خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: هدف باشگاه کار آفرینان نوجوان، تغییر فکر و تغییر فعل برای تغییر فضای کسب و کار است.

سرهنگی مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی و بهره وری نیروی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز اظهار داشت: باشگاه کار آفرینان نوجوان بصورت تعاملی و گروهی فعالیت خواهد کرد.

سرهنگی افزود: پنج ویژگی محوری کار آفرین شامل مشاهده گری، پرسشگری، آزمایشگری، شبکه سازی و تفکر خلاق می باشد.

وی با بیان اینکه کار آفرینی یک سبک زندگی است؛ ادامه داد: بزرگترین سرمایه ی والدین برای فرزندان  توجه به استعداد های ذاتی و توانمندیهای آنهاست.



تاریخ: 1398/11/10 11:48 ق.ظ | دفعات بازدید: 440 | چاپ