اربیل عراق آماده همکاری برای تسهیل تردد زائران اربعین است


اربیل عراق آماده همکاری برای تسهیل تردد زائران اربعین است آراز خبر- - استاندار اربیل کردستان عراق گفت: اقلیم کردستان عراق آماده ایجاد فضای امن و مناسب برای تسهیل تردد زائران اربعین است.

 امید خوشناو روز دوشنبه در بازدید از موکب اربعین حسینی با تأکید بر گسترش همکاری‌ها، افزود: اربیل آماده است نهایت همکاری را برای تسهیل تردد زائران و ایجاد فضای امن و مناسب برای آنان داشته باشد.

رضا رحمانی استاندار آذربایجان‌غربی نیز در این بازدید گفت: با همکاری استانداری اربیل و هماهنگی ستاد اربعین، تلاش داریم امکانات لازم برای اسکان، تغذیه و خدمات درمانی زائران به‌صورت کامل فراهم شود.

استاندار آذربایجان‌غربی و استاندار اربیل اقلیم کردستان عراق از سالن نمایشگاه بین‌المللی اربیل (محل اسکان موقت زائران پیاده‌روی اربعین حسینی) جهت خدمات‌رسانی و برپایی موکب‌های اربعین بازدید کردند.

در جریان این بازدید، مسئولان دو طرف از روند آماده‌سازی زیرساخت‌ها، امکانات رفاهی و خدمات بهداشتی برای پذیرایی از زائران اربعین مطلع شده و بر ضرورت ارتقای سطح خدمات و تسهیل تردد زائران ایرانی و سایر کشورها تأکید کردند.

کمال حسبن پور نماینده مردم پیرانشهر و سردشت و ارسلان شکری مدیرکل راهداری، استاندار را همراهی می‌کنند.


تاریخ: 1404/05/06 09:36 ق.ظ | دفعات بازدید: 2457