به گزارش آرازخبر،قلنجی در جلسه وبینار آموزشی که به منظور تبادل نظر و پیگیری موضوع تجمیع و یکپارچگی اراضی با کارکنان امور اراضی در سطح شهرستانها برگزار شد، افزود: عملیاتی شدن این راهبرد در شهرستانها در ارزیابی عملکرد قرارگاه صدور اسناد حفظ کاربری و یکپارچگی اراضی کشاورزی مد نظر قرار خواهد گرفت.
وی درباره مشوقهای تجمیع و یکپارچگی اراضی کشاورزی توضیحاتی ارائه کرد و ادامه داد: در قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی دو مشوق در نظر گرفته شده که یکی از آن مربوط به وزارت جهاد کشاورزی و مشوق دیگر در حوزه سازمان ثبت اسناد و املاک کشور است.
قلنجی اضافه کرد: آن بخش از فرآیند تجمیع اراضی که ماهیت حقوقی و ثبتی دارد از ماده (۴) قانون ثبت اسناد و املاک تبعیت میکند و این موارد شامل مشوقهایی نظیر معافیتهای عوارضی و مالیاتی است و توسط سازمان ثبت اسناد و املاک اجرا میشود.
وی یادآور شد: اجرای طرحهای تجمیع و یکپارچگی اراضی کشاورزی نیاز به حمایت، هماهنگی نهادهای ذیربط، فرهنگسازی، مستندسازی، انجام اقدامات ترویجی و کارهای میدانی دارد.
قلنجی گفت: شناسایی و معرفی پایلوت شهرستانی از اقدامات اولیه در این راستا است و نیاز است در این زمینه کار با جدیت بیشتری پیگیری و اجرا شود.