محمود مظلومی اظهار کرد: این میزان کود توزیعی شامل حدود ۴۴ هزار تن کود ازت، بیش از ۱۰ هزار و ۵۰۰ تن کود فسفات و بیش از سه هزار تن کود پتاس است.
وی تصریح کرد: توزیع کود یارانهای از طریق سامانه کنترل و پایش مواد کودی در استان به منظور تسهیل در فرآیند توزیع هدفمند، مصرف بهینه کود کشاورزی، حذف واسطهها و حوالههای فیزیکی صادر شده است و با بیان اینکه سامانه پایش کودی به سامانه جامع پهنهبندی و مدیریت دادههای کشاورزی متصل است، تخصیص کود به کشاورزان بر اساس اطلاعات ثبت شده در سامانه جامع پهنهبندی انجام می شود.
مظلومی یادآور شد: استفاده صحیح از کودها میتواند به حفظ و بهبود کیفیت خاک و حفاظت از محیط زیست کمک کند و با توجه به اینکه استفاده نادرست از کودها میتواند منجر به آلودگی خاک و آب شود، توزیع کودها به صورت یارانهای و با نظارت مناسب میتواند به حفظ محیط زیست و پایداری منابع طبیعی کمک کند.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان افزود: این شرکت آمادگی کامل دارد تمامی برنامه کودی استان را در اختیار کشاورزان قرار دهد و از کشاورزان و باغداران درخواست میکنیم تا با ثبت باغ و زمین زراعی خود در سامانه پهنه بندی، کود مورد نیاز خود را دریافت کنند.