آراز خبر- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجانغربی گفت: ۴۹ پروژه گردشگری و زیرساختی توسط ۴۹ سرمایهگذار با سرمایهگذاری ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در حال اجراست. مرتضی صفری، ظهر روز یکشنبه در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان که با حضور استاندار برگزار شد، افزود: با اعتبارات تخصیصی در سال گذشته به استان در حال حاضر ۸۰ پروژه مرمتی و زیرساختی در دست اجراست.
وی با اشاره به راهاندازی واحدهای بومگردی توسط بخش خصوصی و صدور مجوز و نظارت بر این واحدها توسط اداره کل میراث فرهنگی استان، افزود: در حال حاضر ۴۰ واحد بومگردی در استان راهاندازی شده و ۲۰ واحد دیگر نیز در دست احداث است که صد البته با توجه به ظرفیتهای طبیعی استان این تعداد واحد کافی نیست.
صفری با اشاره به کمبود اعتبارات در سه بخش میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، گفت: کل اعتبارات عمرانی این اداره کل در سال ۱۴۰۰، ۱۵ میلیارد تومان بود که خوشبختانه اعتبارات طی ۲ سال گذشته افزایش یافته و مبلغ تخصیصی طی سال گذشته ۱۱۰ میلیارد تومان بود.
وی با ابراز گلایه از تعیین ۷۰ میلیارد تومان تسهیلات برای ۳ حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان، گفت: ۱۵ هزار نفر مستقیما با این سه حوزه در ارتباط هستند که این تسهیلات جوابگو نیست.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان، خواستار مساعدت بیشتر به حوزه اعتبارات و تسهیلات شد و گفت: چنانچه اعتبارات تخصیصی بیشتر شود بیشک اتفاقات بهتری در این سه حوزه خواهد افتاد.


نباید از ظرفیت معادن و صنایع معدنی استان غفلت شود
ماجرای جذب آتشنشانان زن در ارومیه چه بود؟
سارق طلاجات زنان در بوکان دستگیر شد
استفاده از فناوریهای پیشرفته صنعت فضایی برای احیای دریاچه ارومیه
جزئیات ضرب و شتم دانش آموز در یکی از مدارس غیر دولتی ارومیه
برگزاری جشنواره «ایراندخت» با هدف ترویج پوشاک ایرانی- اسلامی
توزیع ۱۸ هزارمیلیارد ریال عوارض ارزش افزوده در آذربایجان غربی
فرونشست زمین در آذربایجان غربی؛ دشتهای سلماس و کهریز در معرض خطر
دلجویی از دانش آموز بوکانی توسط امام جمعه و فرماندار
آغاز پویش«به حرمت فاطمه (س) می بخشم» در آذربایجان غربی
